« All Tapahtumat

HYMY-Hyvinvointiympäristön tietopohjan mallintaminen ja hyvinvointijohtamisen kehittäminen seminaari 24.4.2019 Tampereella!

huhtikuu 24 klo 12:15 - 15:40

Tule kuulemaan ja keskustelemaan hyvinvointiympäristöjen kehittämisestä Tampereelle! Mitä on monialainen yhteistyö hyvinvointiympäristöjen kehittämisessä? Miten se liittyy kestävän kaupunkikehittämisen tavoitteisiin? Mitä uusia menetelmiä hyvinvointiympäristöjen kehittämiseen on tarjolla ja mitä uutta kaupungeista kuuluu hyvinvointiympäristöjen kehittämisessä?

Seminaari on valtakunnallinen, kaikille avoin hyvinvointiympäristöjen kehittämisestä tarkoitettu tilaisuus. Kuulemme seminaarissa mm. ympäristöministeriön tervehdyksen kestävän kaupunkikehittämisen ohjelmasta, Sykkeen uudesta monitavoitearviointityökalusta ja hyvinvointiympäristön kehittämisen tuoreimpia tutkimustuloksia Aalto-yliopistosta. HYMY – seminaari osa HYMY – hyvinvointiympäristön tietopohjan mallintaminen ja hyvinvointijohtamisen kehittäminen verkostohankkeen toteuttamista ja se kokoaa yhteen Tampereelle hyvinvointityön, kaupunkikehittämisen ja maankäytön suunnittelun asiantuntijoita ympäri Suomea. Hankkeen keskiössä on hyvinvointia tukevan kaupunkiympäristön kehittäminen, hyvinvointiympäristön mallintaminen ja  hyvinvointijohtamisen kehittäminen. Verkostohanke toteutetaan Tampereen kaupunkiseudun, Kuopion, Jyväskylän ja Lahden yhteishankkeena 2019-2021.

Aika ja paikka: 24.4.2019, Lapland Hotels, Yliopistonkatu 44, 33100 Tampere (rautatieaseman välittömässä läheisyydessä) kello 12.15 – 15.40 kokoustila Ounasvaara. Seminaari on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen. Seminaariin osallistujille lounas kello 11-12 hotellin buffetista. Paikalle pääsee kätevimmin junalla. Tule kuuntelemaan ajankohtaista tietoa hyvinvoinnin edistämisestä ja verkostoitumaan! Seminaarin ilmoittautuminen on nyt avattu, joten varaa paikkasi pian! Ilmoittautumiseen täältä. Alustavan ohjelman löydätte täältä

Lämpimästi tervetuloa seminaariin!

Tilaisuuden järjestäjänä on HYMY-verkostohankkeen hallinnoija Tampereen kaupunkiseutu verkostojäsenten Kuopion, Jyväskylän ja Lahden kaupunkien tuella. Hanke saa sosiaali- ja terveysministeriön myöntämää valtionavustusta terveyden edistämisen määrärahasta.

Lisätietoja:

HYMY-hankkeen projektipäällikkö Heli Suuronen, puh.040 846 8127